Algemene voorwaarden

 Inhoudsopgave:

Artikel 1 – Toepasselijkheid

Artikel 2 – Productinformatie

Artikel 3 – Prijs en Betaling

Artikel 4 – Bestelling en Levering

Artikel 5 – Retourneren en Garantie

Artikel 6 – Intellectueel Eigendom

Artikel 7 – Privacy en Gegevensbescherming

Artikel 8 – Wijzigingen en Updates

 

Artikel 1 – Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via onze webshop. Door gebruik te maken van onze website en het plaatsen van een bestelling, stemt u in met deze voorwaarden.

Artikel 2 – Productinformatie

Wij streven ernaar om accurate en gedetailleerde productinformatie te verstrekken op onze webshop. De beschrijvingen, afbeeldingen en specificaties van onze tafellampen zijn zo nauwkeurig mogelijk. Houd er echter rekening mee dat er kleine variaties kunnen optreden als gevolg van handmatige fabricageprocessen of kleurweergave op verschillende schermen.

Artikel 3 – Prijs en Betaling

Alle prijzen op onze webshop zijn weergegeven in euro's en zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld. Eventuele verzendkosten worden apart vermeld en toegevoegd aan het totaalbedrag van uw bestelling. Betaling kan worden gedaan via de beschikbare betaalmethoden die tijdens het afrekenproces worden weergegeven.

Artikel 4 – Bestelling en Levering

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Wij streven ernaar om uw producten binnen de aangegeven verwerkingstijd te verzenden. Houd er rekening mee dat de leveringstijd kan variëren, afhankelijk van uw locatie en externe factoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen veroorzaakt door de verzendmaatschappij.

Artikel 5 – Retourneren en Garantie

Voor informatie over het retourneren van producten en ons garantiebeleid, verwijzen wij u naar ons aparte Retour- en Garantiebeleid, dat beschikbaar is op onze webshop.

Artikel 6 – Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze webshop, inclusief teksten, afbeeldingen, logo's en ontwerpen, zijn en blijven ons eigendom. Het is niet toegestaan om zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming materiaal van onze webshop te kopiëren, verspreiden, reproduceren of gebruiken voor commerciële doeleinden.

Artikel 7 – Privacy en Gegevensbescherming

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en behandelen uw persoonlijke gegevens met uiterste zorg, zoals uiteengezet in ons Privacybeleid. Door gebruik te maken van onze webshop stemt u in met het verzamelen, gebruiken en verwerken van uw gegevens zoals beschreven in dat beleid.

Artikel 8 – Wijzigingen en Updates

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of bij te werken. De meest recente versie van de voorwaarden is altijd beschikbaar op onze webshop. Wij raden u aan om regelmatig de voorwaarden door te nemen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Mocht u vragen hebben over onze algemene voorwaarden of andere aspecten van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren.

Nobel-lights.com

Info@nobel-lights.com

Dank u voor uw interesse in producten en het
accepteren van onze algemene voorwaarden.