FAQ

Frequently asked Questions (FAQ)

Verzendopties

Welke verzendingsmogelijkheden hebben jullie?

Wij bieden twe verschillende verzendingsopties aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling van onze oplaadbare tafellampen snel en veilig bij u aankomt. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare verzendmethoden:

1. Standaardverzending

Onze standaardverzending is een betrouwbare optie waarbij uw bestelling binnen een geschatte levertijd van 2 dagen bij u wordt afgeleverd. De exacte levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie. Wij streven ernaar uw bestelling op dezelfde dag (mits voor 15.00 besteld) te verwerken en te verzenden.

2. Expressverzending

Indien u uw bestelling sneller wilt ontvangen, bieden wij ook expressverzending aan. Met deze optie wordt uw bestelling met voorrang verwerkt en verzonden, waardoor de levertijd zo kort mogelijk is. Houd er rekening mee dat er extra kosten verbonden kunnen zijn aan expressverzending.

3. Internationale verzending

Wij verzenden ook naar België en Duitsland. Houd er rekening mee dat de levertijd voor internationale verzendingen langer kan zijn dan binnenlandse verzendingen en dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Tijdens het afrekenproces zullen wij de beschikbare verzendopties en bijbehorende kosten duidelijk weergeven, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk en met de grootste zorg te verzenden. Mocht u nog vragen hebben over onze verzendopties, neem dan gerust contact met ons op.

Betalingmethoden

Welke betaalmethoden zijn er?

Wij bieden verschillende veilige en handige betaalmethoden aan om uw aankoop van onze oplaadbare tafellampen te voltooien. Hieronder vindt u een overzicht van de standaard betaalmethoden die wij accepteren:

1. Creditcard

Wij accepteren betalingen met de meest gangbare creditcards, zoals Visa, Mastercard en American Express. U kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren op onze beveiligde betaalpagina. Houd er rekening mee dat voor creditcardbetalingen mogelijk verificatie- en autorisatieprocedures gelden.

2. iDEAL (Nederland)

Voor klanten in Nederland bieden wij de populaire betaalmethode iDEAL aan. Met iDEAL kunt u veilig en direct betalen via uw eigen bankomgeving. U kunt eenvoudig uw bank selecteren en de betaling voltooien met de vertrouwde betaalmethoden van uw bank.

3. Bancontact (België)

Voor klanten in België bieden wij de betaalmethode Bancontact aan. Met Bancontact kunt u snel en veilig betalen via uw eigen bankomgeving. U kunt uw betaling voltooien met de vertrouwde betaalmethoden van uw bank, zoals Bancontact-kaart of mobiele app.

4. PayPal

Wij accepteren ook betalingen via PayPal, een veilige en wereldwijd erkende betaalmethode. Met PayPal kunt u betalen met uw PayPal-saldo, gekoppelde bankrekening of creditcard. Het biedt extra beveiliging door uw financiële gegevens niet rechtstreeks met de verkoper te delen.

5. Overschrijving vooraf

Als u de voorkeur geeft aan een bankoverschrijving, bieden wij de optie om vooraf te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail alle nodige informatie om de betaling uit te voeren. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van overschrijvingen kan variëren en dat uw bestelling pas wordt verzonden nadat de betaling is ontvangen en geverifieerd.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbare betaalmethoden kunnen variëren afhankelijk van uw locatie en andere factoren. Tijdens het afrekenproces worden de beschikbare betaalmethoden duidelijk weergegeven, samen met eventuele specifieke instructies of vereisten.

Wij streven ernaar om uw betaalgegevens veilig te verwerken en uw privacy te beschermen. Mocht u nog vragen hebben over onze betaalmethoden of betalingsprocessen, neem dan gerust contact met ons op.

Garantiebeleid

Wat is het garantiebeleid op jullie producten?

Wij streven ernaar om hoogwaardige oplaadbare tafellampen te leveren en streng kwaliteitscontroles uit te voeren voordat onze producten de deur uitgaan. We willen dat u tevreden bent met uw aankoop en bieden daarom een garantie op onze producten. Hieronder vindt u ons garantiebeleid:

  1. Garantieperiode

Wij bieden een garantieperiode van 12 maanden vanaf de datum van aankoop. Deze garantie dekt fabricagefouten en defecten die zich voordoen onder normale gebruiksomstandigheden.

1. Gedekte items

Onze garantie dekt materiaal- en fabricagefouten die invloed hebben op de functionaliteit of prestaties van onze oplaadbare tafellampen. Dit omvat bijvoorbeeld defecte schakelaars, batterijproblemen, problemen met de oplaadpoort, verlichtingsstoringen en andere soortgelijke defecten.

2. Uitsluitingen

De garantie dekt geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, ongevallen, onjuiste installatie, wijzigingen, misbruik, verwaarlozing of normale slijtage. Bovendien dekt de garantie geen schade als gevolg van onjuiste opslag, blootstelling aan extreme temperaturen, langdurige vochtigheid of andere externe omstandigheden die buiten onze controle liggen.

3. Garantieprocedure

Indien u een defect ontdekt binnen de garantieperiode, vragen wij u vriendelijk om onmiddellijk contact met ons op te nemen. Wij zullen u begeleiden bij de garantieprocedure en u voorzien van instructies voor het retourneren van het defecte product. Zorg ervoor dat u het product veilig verpakt voordat u het terugstuurt.

4. Beoordeling en reparatie/vervanging

Na ontvangst van het defecte product zullen wij het grondig beoordelen en de garantieclaim verifiëren. Indien het defect binnen de garantievoorwaarden valt, zullen wij naar eigen goeddunken het product repareren of vervangen. Als een exacte vervanging niet mogelijk is, behouden wij ons het recht voor om een vergelijkbaar product aan te bieden.

5. Verzendkosten

De kosten voor het retourneren van het defecte product naar ons zijn voor uw rekening. Als het product binnen de garantievoorwaarden valt, zullen wij de kosten voor het retourneren van het gerepareerde of vervangen product naar u vergoeden.

6. Aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid onder deze garantie is beperkt tot de reparatie of vervanging van het defecte product volgens de voorwaarden van dit garantiebeleid. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten.

Het is belangrijk op te merken dat ons garantiebeleid geen afbreuk doet aan uw wettelijke rechten met betrekking tot garantie en consumentenbescherming volgens de geldende wetgeving.

Mocht u vragen hebben over ons garantiebeleid of een garantieclaim willen indienen, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We staan klaar om u te helpen en uw tevredenheid met onze producten te waarborgen.

info@nobel-lights.com

Dank u voor uw vertrouwen in ons en uw interesse in onze tafellampen.

Bestel- en retourbeleid

Wat is jullie bestel en retourbeleid?

Bestellen:

1. Plaatsen van een bestelling

Om een bestelling te plaatsen voor een van onze producten, kunt u onze website bezoeken en het gewenste product aan uw winkelwagen toevoegen. Volg de instructies tijdens het afrekenproces om uw bestelling te voltooien. Zorg ervoor dat u de juiste productvarianten, hoeveelheden en verzendinformatie opgeeft.

2. Bestelbevestiging

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een automatische bestelbevestiging per e-mail. Deze bevestiging bevat een samenvatting van uw bestelling en de bijbehorende gegevens. Controleer deze gegevens zorgvuldig en neem onmiddellijk contact met ons op als er onjuistheden zijn.

3. Verwerking en verzending

Zodra uw bestelling is ontvangen, zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Wij streven ernaar om uw producten binnen de aangegeven verwerkingstijd te verzenden. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een verzendbevestiging met trackinginformatie, zodat u de voortgang van uw levering kunt volgen.

Retouren:

  1. Retourbeleid

We begrijpen dat er gevallen kunnen zijn waarin u een product wilt retourneren. Ons retourbeleid is als volgt:

  • Retourzendingen zijn alleen toegestaan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
  • De geretourneerde producten moeten ongebruikt, in originele staat en in de originele verpakking zijn.
  • Retourzendingen moeten vergezeld gaan van de originele aankoopbewijs of een geldig orderbewijs.

2. Retourprocedure

Als u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. Wij zullen u voorzien van instructies en een retouradres. Zorg ervoor dat u het product veilig verpakt voor retourzending om schade tijdens het transport te voorkomen.

3. Kosten en verantwoordelijkheid

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor retourzendingen bij de koper liggen. U bent verantwoordelijk voor het selecteren van een geschikte verzendmethode en het betalen van eventuele verzendkosten die verbonden zijn aan de retourzending. Wij raden u aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en een verzendbewijs te behouden als bewijs van retourzending.

4. Terugbetaling

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag exclusief eventuele verzendkosten. De terugbetaling zal worden verwerkt via dezelfde betaalmethode die voor de oorspronkelijke bestelling is gebruikt. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, afhankelijk van uw financiële instelling.

Neem voor vragen over bestellingen, retourzendingen of andere gerelateerde zaken gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We staan klaar om u te assisteren en u een bevredigende winkelervaring te bieden.

info@nobel-lights.com

Bedankt voor uw vertrouwen in ons en uw interesse in onze producten.

Prijzen

Zijn alle prijzen inclusief btw en verzending?

Alle prijzen op onze webshop worden weergegeven in euro's en zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld. We streven ernaar om transparant te zijn over de totale kosten van onze producten en hebben daarom de BTW al in de prijzen verwerkt.

Houd er rekening mee dat de prijzen exclusief eventuele verzendkosten zijn, tenzij anders aangegeven tijdens het afrekenproces. De verzendkosten worden apart vermeld en toegevoegd aan het totaalbedrag van uw bestelling voordat u de betaling voltooit.

Als u een factuur nodig heeft voor uw aankoop, wordt deze ook inclusief de BTW verstrekt. Op de factuur staat een gedetailleerde specificatie van de kosten, inclusief het bedrag aan BTW.

Mocht u vragen hebben over de prijzen, BTW of facturering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie.

info@nobel-lights.com

Dank u voor uw interesse in onze producten. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.