Bestellen & Retourneren

Bestellen:

  1. Plaatsen van een bestelling

Om een bestelling te plaatsen voor een van onze producten, kunt u onze website bezoeken en het gewenste product aan uw winkelwagen toevoegen. Volg de instructies tijdens het afrekenproces om uw bestelling te voltooien. Zorg ervoor dat u de juiste productvarianten, hoeveelheden en verzendinformatie opgeeft.

  1. Bestelbevestiging

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een automatische bestelbevestiging per e-mail. Deze bevestiging bevat een samenvatting van uw bestelling en de bijbehorende gegevens. Controleer deze gegevens zorgvuldig en neem onmiddellijk contact met ons op als er onjuistheden zijn.

  1. Verwerking en verzending

Zodra uw bestelling is ontvangen, zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Wij streven ernaar om uw producten binnen de aangegeven verwerkingstijd te verzenden. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een verzendbevestiging met trackinginformatie, zodat u de voortgang van uw levering kunt volgen.

Retouren:

  1. Retourbeleid

We begrijpen dat er gevallen kunnen zijn waarin u een product wilt retourneren. Ons retourbeleid is als volgt:

  • Retourzendingen zijn alleen toegestaan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
  • De geretourneerde producten moeten ongebruikt, in originele staat en in de originele verpakking zijn.
  • Retourzendingen moeten vergezeld gaan van de originele aankoopbewijs of een geldig orderbewijs.
  1. Retourprocedure

Als u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. Wij zullen u voorzien van instructies en een retouradres. Zorg ervoor dat u het product veilig verpakt voor retourzending om schade tijdens het transport te voorkomen.

  1. Kosten en verantwoordelijkheid

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor retourzendingen bij de koper liggen. U bent verantwoordelijk voor het selecteren van een geschikte verzendmethode en het betalen van eventuele verzendkosten die verbonden zijn aan de retourzending. Wij raden u aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en een verzendbewijs te behouden als bewijs van retourzending.

  1. Terugbetaling

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag exclusief eventuele verzendkosten. De terugbetaling zal worden verwerkt via dezelfde betaalmethode die voor de oorspronkelijke bestelling is gebruikt. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, afhankelijk van uw financiële instelling.

Neem voor vragen over bestellingen, retourzendingen of andere gerelateerde zaken gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We staan klaar om u te assisteren en u een bevredigende winkelervaring te bieden.

info@nobel-lights.com

Bedankt voor uw vertrouwen in ons en uw interesse in onze producten.