Betaalmethodes

Wij bieden verschillende veilige en handige betaalmethoden aan om uw aankoop van onze oplaadbare tafellampen te voltooien. Hieronder vindt u een overzicht van de standaard betaalmethoden die wij accepteren:

1. Creditcard

Wij accepteren betalingen met de meest gangbare creditcards, zoals Visa, Mastercard en American Express. U kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren op onze beveiligde betaalpagina. Houd er rekening mee dat voor creditcardbetalingen mogelijk verificatie- en autorisatieprocedures gelden.

2. iDEAL (Nederland)

Voor klanten in Nederland bieden wij de populaire betaalmethode iDEAL aan. Met iDEAL kunt u veilig en direct betalen via uw eigen bankomgeving. U kunt eenvoudig uw bank selecteren en de betaling voltooien met de vertrouwde betaalmethoden van uw bank. 

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbare betaalmethoden kunnen variëren afhankelijk van uw locatie en andere factoren. Tijdens het afrekenproces worden de beschikbare betaalmethoden duidelijk weergegeven, samen met eventuele specifieke instructies of vereisten.

Wij streven ernaar om uw betaalgegevens veilig te verwerken en uw privacy te beschermen. Mocht u nog vragen hebben over onze betaalmethoden of betalingsprocessen, neem dan gerust contact met ons op.