Levering & Prijzen

1. Levering

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Wij streven ernaar om uw producten binnen de aangegeven verwerkingstijd te verzenden. Houd er rekening mee dat de leveringstijd kan variëren, afhankelijk van uw locatie en externe factoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen veroorzaakt door de verzendmaatschappij.

2. Prijzen

Alle prijzen op onze webshop worden weergegeven in euro's en zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld. We streven ernaar om transparant te zijn over de totale kosten van onze producten en hebben daarom de BTW al in de prijzen verwerkt.

Houd er rekening mee dat de prijzen exclusief eventuele verzendkosten zijn, tenzij anders aangegeven tijdens het afrekenproces. De verzendkosten worden apart vermeld en toegevoegd aan het totaalbedrag van uw bestelling voordat u de betaling voltooit.

Als u een factuur nodig heeft voor uw aankoop, wordt deze ook inclusief de BTW verstrekt. Op de factuur staat een gedetailleerde specificatie van de kosten, inclusief het bedrag aan BTW.

Mocht u vragen hebben over de prijzen, BTW of facturering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie.

info@nobel-lights.com

Dank u voor uw interesse in onze producten. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.